Layout af bøger

Layout og design af bøger

ClaraMundi Grafisk tager dig ved hånden, når du skal have trykt din bog og har et færdigt manuskript klar. I samarbejde med dig, beslutter vi design, format, font, fontstørrelse og eventuel grafik.

Forsiden (cover eller omslag)

Du leverer selv grafikken til bogen, eller vi tilbyder konsulenthjælp via en af vore tilknyttede grafikere. Prisen for forsiden, samt eventuel bagsidegrafik, aftaler du med dem.

Bogens indhold

Du leverer det færdige manuskript, redigeret og korrekturlæst, fuldkommen klart til tryk. Det skal leveres i en wordfil eller en tekstfil, eksempelvis produceret i det gratis OpenOffice eller LibreOffice program.

Når bogen er klar, (layout’et i Indesign og produceret som trykbar pdf, både selve bogen og omslaget), trykkes den via vores sædvanlige bogtrykker eller via din foretrukne bogtrykker, hvis du har en. Vi kan også, hvis du ønsker det, indhente tilbud fra flere bogtrykkere for at sikre en fair og konkurrencedygtig pris. Endelig kan du også få leveret den færdige trykfil og omslag for selv at gå videre derfra. Hvis ikke du ønsker det, fortsætter vi med bogens videre forløb.

Levering og distribution

Når bogen er klar hos trykkeren, kan du vælge enten at få hele oplaget leveret hos dig selv og stå for salg og distribution, eller du kan vælge at få leveret via vores distributionsnet, som er DBK i Køge, der leverer produkter til samtlige boghandlere og bogmarkedet i Danmark. Det kan lade sig gøre, hvis du optræder som forfatter under Forlaget ClaraMundis regi. Læs mere om betingelserne i den forbindelse under menupunktet For forfattere

E-bøger

Hvis vi har stået for designet og layoutet af din bog, leverer vi bogen som e-bog gratis. Du kan i denne forbindelse vælge, om du vil have bogen distribueret via Forlaget ClaraMundi, eller selv stå for etablering af et distributionsnet. Sidstnævnte sker ved at kontakte www.pubhub.dkComments are closed.