Bogprint

Forlaget ClaraMundi kan tilbyde at sætte dine bøger. Det vil sige, med dit fremsendte manuskript sætter vi bøgerne op i Indesign og gør dem klar til print. Inklusive omslag (cover). Altsammen i samarbejde med dig og med hensyntagen til dine ønsker/krav om font, format og udtryk. Du leverer også eventuelle billeder/tegninger, der skal benyttes til forsiden. Eventuelt har du en grafiker til at beslutte forsidens detaljer rent grafisk, hvis du ikke ønsker vores hjælp i den forbindelse.

Processen, efter aftale om et samarbejde: Du leverer dit færdige manuskript, inklusive billeder (i høj opløsning, min. 300 dpi) og forside, som er klar til print. Det forudsætter, at manuskriptet er korrekturlæst til mindste detalje. Det er vigtigt, at eventuelt billedmateriale oprethavsmæssigt er på plads, altså, at du har sørget for tilladelser, betaling af rettigheder med mere. Det er dit ansvar.

Når vores arbejde er færdigt, bliver det sendt til dig for godkendelse, og hvis der er eventuelle rettelser, bliver de naturligvis bearbejdet og korrigeret. Vi lægger vægt på at aflevere et korrekt og færdigt projekt, du kan være stolt af.

Hvis alt er ok, faktureres du. Selve betalingsbetingelserne aftaler vi nærmere inden en opstart. Der kan være tale om forudbetaling, og iøvrigt afhænger prisen naturligvis af produktet. Antal sider, format, billeder etc.

Har du yderligere spørgsmål til procesen er du velkommen til at skrive til grafisk@claramundi.dk

 

 Comments are closed.