Udbryderkongen Carl August Lorentzens Livshistorie – fortalt af en grandnevø

 I slutningen af november 2019 udkom Udbryderkongen Carl August Lorentzens Livshistorie – fortalt af en grandnevø i en ny udgave. En helt igennem ny forklædning og med tilføjede illustrationer af blandt andre udbryderkongen selv. Fra bagsiden af bogen, der udkom i første udgave i september 2015:

Udbryderkongen Carl August Lorentzen, en af det 20. Århundredes mest berømte kriminelle, plantede sit slogan ”Hvor der er en vilje, der er der også en vej”, solidt i danskernes bevidsthed, da han, natten mellem den 22. og 23. december 1949, forsvandt fra Horsens Statsfængsel gennem en 18 meter lang tunnel. Det havde taget Carl August 11 måneder at grave tunnellen.

Carl August Lorentzens livshistorie, fortalt af en grandnevø, er et eventyr, en romanbiografisk mosaik, krydret med et væld af illustrationer, der fører læseren tæt ind på livet af en ukuelig charmør og gentlemantyv, der kunne tømme ethvert pengeskab og lænse velhavende borgere og juvelbutikker for værdier. Men Carl August var ikke kun en ivrig tyv og virtuos udbryderkonge, han var også en begavet kunstner, der malede, tegnede, snittede i træ, producerede kunsthåndværk og derudover brillerede som habil skakspiller.

”En unik historie fortalt med indlevelse og en fin fornemmelse for dens rette samfundsmæssige sammenhæng. De mange fotos og øvrige illustrationer skaber en god ramme for fortællingen”.

DBC Lektørudtalelse

Bogen kan ved udgivelsen bestilles med følgende ISBN Nr.

 978-87-93162-18-1

Bestil Bogen Om Udbryderkongen

Direkte hos:

Saxo.com

Bog og Idé

Gucca.dk

Plusbog.dk

eller hos din nærmeste boghandler

For flere informationer kontakt forlaget: forlaget(at)claramundi.dk