Menu Luk

Bøger på vej

Mit liv som hypokonder

En morsom bog om livet som hypokonder. Egentlig en tragisk historie, men med et humoristisk tvist, der får latteren frem. Bogen sender skarpe kritiske pile i retning af et samfund, hvor individer i offerroller fjerner opmærksomheden fra, at familie og samfund har en afgørende finger med i spillet under formgivningen af et menneske og dets fremtid, på godt og ondt.

Antidepressiv Medicin i Bogform

Bemærk, at dette er en arbejdstitel. "Antidepressiv Medicin i Bogform" er endnu en bog, hvor Mads Byskov og Jan Patrick Skaarup arbejder sammen om at få deres omverden til at motionere smilebåndet i den grad. Bogen er spækket med humor og samfundsspiddende karikaturer og hudflettende pletskydninger, side efter side. Bogen forventes i handlen i efteråret 2023.

Lev fedt, sødt og stærkt og check ud før de fleste andre

Endnu en bog om sund livsstil fra Jan Patrick Skaarups kriblende hænder. Verden er af lave, krige hærger over hele kloden, og minsandten også i nærheden af os. Vi ser med stadig større rædsel på den globale opvarmning og forureningen, der gør selv vores regnvand usundt. Men krige, global opvarmning, truende inflation og recession, er udefra kommende trusler, som vi, på vores eget personlige plan, kun kan gøre ganske lidt ved. Omvendt, kan vi gøre meget mere ved den omstændighed, at vi drikker, ryger og spiser os ihjel på egen hånd. DET kan vi gøre noget ved.