Forfatter Jan Patrick Skaarup

ISBN Nr.  978-87-93162-16-7

Europa og den grænseløse kærlighed er forfatterens egen beretning om en stormende forelskelse i en thailandsk kvinde fra Bangkok, som han møder via Tinder. Selvom hans thailandske kæreste, og senere hustru, er veluddannet, og han selv har et godt job, får de afslag på en ægtefællesammenføring. Som en følge af det, bruger de en anden vej gennem det snørklede danske system, når det gælder noget så simpelt som for en dansker, at få en ægtefællle udenfor EU, med hjem til Danmark. De vælger at rejse til Frankrig, hvor de begge får arbejde og to år senere, lykkedes det at få ægtefællesammenføring via de såkaldte EU-regler for familie- og ægtefællesammenføring.

Bogen er en ærlig beretning, uden at være selvmedlidende og anklagende, blot en sand historie fortalt med et skælmsk blik i øjet. Om kærlighed, om bureaukratiske forhindringer, ikke mindst i Frankrig, samt om hårdt manuelt arbejde i hotel- og restaurationsbranchen tæt på Cannes i Sydfrankrig.

Bogen kan købes i danske boghandler eller bestilles under isbn nr. 978-87-93162-16-7.

Køb bogen direkte fra forlaget:

Du kan bestille bogen om udbryderkongen direkte fra forlaget for vejledende pris Kr. 99,00. Bestil bogen, der sendes samme dag, hvis bestilt inden kl. 14.00 på hverdage. Derefter sendes bogen /bøgerne den følgende hverdag. Bøgerne bestilles via PayPal. Du behøver IKKE en PayPal konto for at handle, men kan bruge dit foretrukne kreditkort. Du køber via en sikker forbindelse som ved alle andre bogportaler.

Køb bogen: “‘Europa og den grænseløse kærlighed”

Hvis du vil købe bogen

NB. Bogen er marts 2021 nedsat til en fantastisk pris på kr. 99,00. Gå ikke glip!

Direkte hos:

For flere informationer kontakt forlaget: forlaget(at)claramundi.dk