Menu Luk

Foredraget Tab og vind med samme krop

Book et inspirerende foredrag om at slanke sig

Dagligt bombardement med info om usund livsstil

Til daglig bliver vi bombarderet med informationer om de mange farer, som vi udsætter vores helbred for. Vi hører om øget stress, store arbejdsbyrder, forurening, fra luften eller vandet, og ikke mindst de cigaretter, som mange inhalerer dagligt. Næsten dagligt bliver vi i medierne konfronteret med de negative konsekvenser, som vores daglige kost – både den faste føde, og det vi drikker – har for vores helbred. De fleste er klar over, at der er et stigende antal danskere, der får sukkersyge (diabetes 2), blandt andet på grund af overvægt. Denne overvægt har også indflydelse på andre dele af vores krop og dens funktioner. Vi kommer til at døje med stigende blodtryk, forhøjet kolesteroltal, hormonale problemer, problemer i led og i organer, og i værste fald kan visse af sygdommene medføre hjerteproblemer, kræft og andre livstruende sygdomme. Resultatet kan være det samme – en alt for tidlig død.

Foredrag om at tabe sig på den gode måde!

Book et foredrag om at slanke sig på den bedste måde. Et humoristisk foredrag uden løftede pegefingre. Med videoer, billeder og fakta og masser af muligheder for at stille spørgsmål

Slankeresultater, der tæller!

Der er masser af fokus på vores helbred, men hvor nemt er det at tage disse faresignaler til sig og gøre noget ved det? Ofte skal man have stillet stolen for døren, mærket døden på tæt på, før man gør noget ved det. For forfatteren af bogen Tab og vind med samme krop, blev synet af et fødselsdagsbillede og stigende problemer med helbredet og velværet, dét, der blev startskuddet til en livsstilsforandring. Ved en simpel kostændring, mere motion og en forsigtig omgang med sukker og stivelse, forsvandt kiloene og også de ubehag fra kroppen, som var taget til gennem årene og i takt med en stigende vægt. Søvnproblemer, snorken, forhøjet blodtryk og medicinen mod det, forsvandt. Det blev nemmere at binde snørebånd og gå op ad trapper, løbe en tur, hvor maven ikke skvulpede op og ned, i det hele taget føltes livet og ikke mindst kroppen, meget

lettere.Tab og vind med samme krop. En bog om at tabe sig og ændre livsstil. I de vestlige lande hærger kalorierne som myrer i en myretue. De kravler ind under huden og får os til at bule ud mere end det er nødvendigt eller godt. Læs en inspirerende bog om at tabe sig. 

Om foredraget Tab og vind med samme krop

Forfatteren holder et inspirerende og humoristisk foredrag om forløbet, om op- og nedturene i forhold til ændringen i livsstil, om hurdlerne, om glæderne, om de mange fordele, der fulgte. Der er ikke tale om en løftet pegefinger og moralsk tordner mod mennesker, der ikke passer på deres krop. Det er en simpel fortælling om en beslutning om at gøre noget ved det og holde fast ved det. Fordraget afholdes med videoklip og billeder og lidt om kost, vitaminer og andre fakta omkring vores krop og vigtigheden af en livsstilsændring, hvis vi vil have et bedre liv og selvværd.
Det varer halvanden til to timer, afhængigt af feedback og spørgsmål undervejs. Ring eller skriv for nærmere detaljer.

Mail: forlaget@claramundi.dk

eller Tlf. 26 22 19 56