Tekstforfatning, korrekturlæsning, design og layout

Har du eller din virksomhed brug for hjælp relateret til tekstforfatning, korrekturlæsning, design og layout, kan Forlaget ClaraMundi byde ind med relevante kompetencer. 

Tekstforfatning:

Har du brug for inspirerende tekster på din hjemmeside, i brochurer, foldere, kataloger, annoncer, forretningsbreve eller andre medier relateret til markedsføring, er du velkommen til at kontakte Forlaget ClaraMundi. 

tekstforfatning, korrekturlæsning, indesign, layout af bøger i Indesign, print af foldere og brochurer, webdesign

Korrekturlæsning:

Nogle gange kan det være svært at korrekturlæse sine egne tekster, om det så er indhold på hjemmesider, annonceindhold, breve eller manuskripter i en bred forstand. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med en korrekturlæser, der kan se tingene udefra og med friske øjne. Forlaget ClaraMundi har mange års erfaring med tekstarbejde og korrekturlæsning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder assistance både til private og virksomheder.

layout i Indesign, bøger, brochurer, foldere, annoncer, visitkort, kataloger

Layout og produktion i Indesign:

Har du brug for at få sat din bog op i Indesign, både som trykt bog og/eller som e-bog, kan Forlaget ClaraMundi være behjælpelig. Mange års erfaring med layout af bøger, foldere, brochurer og kataloger, giver Forlaget ClaraMundi mulighed for at tilbyde dig en professionel og hurtig hjælp til dine trykte og digitale publikationer. Hvis du som selvudgiver mangler ekspertisen for at sætte din bog op i eksempelvis Indesign, er du velkommen til at skrive eller ringe for yderligere informationer.

 

 

Grafiske illustrationer

Har du brug for illustrationer og tegninger, arbejder Forlaget ClaraMundi sammen med kyndige grafikere og tegnere, der kan tilbyde profesionelle produkter til publikationer af enhver art. Illustrationen nedenfor er tegnet af den talentfulde tegner og illustrator Mads Byskov. Tegningen er en ud af mange fra bogen “Folk og Fæ på Glatis – Sandfærdige historier fra en Svunden Tid”. Bogen blev udgivet på Forlaget ClaraMundi i 2019.

Illustration af tegneren Mads Byskov fra udgivelsen "Folk og Fæ på Glatis" udgivet på Forlaget ClaraMundi i 2021

Hjemmesideproduktion

Har du brug for at få shinet din hjemmeside op eller få bygget en helt ny, så kontakt Forlaget ClaraMundi.hjemmesideproduktion, produktion af hjemmesider, hjemmesidedesign, design af hjemmeside, design af website

Udover at producere og udgive bøger, har vi mange års erfaring med produktion af hjemmesider. Tekst og design er en spidskompetance, men også grafisk indhold, såsom foto, video og tegnede illustrationer. Skriv eller ring til os for tilbud eller nærmere oplysninger.

Referencer:

Lars Voss Entreprenør

Ved Egen Naturterapi

Udbryderkongen – Om Carl August Lorentzen