Folk og Fæ på Glatis – Sandfærdige historier fra en svunden tid

Bogen er en samling artikler fra en række af datidens aviser (1789-1920), hvoraf nogle er illustreret med satiriske tegninger, udført af tegneren og musikeren Mads Byskov.

Uddrag fra bagsiden:

”Folk og Fæ på Glatis” sender dig på en fascinerende tidsrejse til dine forfædres Danmark. En tid før computeren, smartphonen, tv, radio og ja, elektriciten og telefonen i alle hjem. En tid, hvor det foretrukne køretøj var en hestevogn, en hestetrukket sporvogn eller en væltepeter, datidens svar på den moderne cykel og til søs et stolt sejlskib eller en osende damper.

Det var en tid med fattigdom, klasseforskelle, politiske landevindinger, med teknologisk udvikling, sociale udfordringer, alkoholproblemer, kriminalitet og vold. Der var krig, og der var fred og fordragelighed og et broget liv med amagerkoner og bugnende grøntsagsmarkeder ved Storkespringvandet. Havnen var befolket af pramme, robåde, smukke sejlskibe og ikke mindst stolte dampere, der spyede røg og damp over havnen og sendte os ind over byen, mens mennesker flokkedes på kajerne, på vej på eventyr i Amerika, Sydamerika eller Canada.”

Forfatter Jan Patrick Skaarup  Illustrator: Mads Byskov  ISBN Nr.  978-87-93162-25-9

Anmeldelse -Folk og Fæ på Glatis