Et spændende og underholdende foredrag om udbryderkongen Carl August Lorentzen

Book et spændende og underholdende foredrag om udbryderkongen Carl August Lorentzen, fortalt af en grandnevø.

Baseret på bogen “Udbryderkongen Carl August Lorentzens Livshistorie – fortalt af en grandnevø” underholdes der med et spændende og gribende foredrag om en helt unik personlighed, Carl August Lorentzen, der levede fra 1896 til 1958, hvor han døde i Horsens Statsfængsel. Carl August Lorentzen var ikke kun en kriminel indbrudstyv, han var også en habil kunstner, der tegnede og malede, så var det en lyst. 

Forfatteren Jan P. Skaarup, grandnevø til Carl August Lorentzen, holder foredrag om Udbryderkongen Carl August Lorentzen. Foredraget varer cirka halvanden til to timer og afholdes over hele Danmark. Der vil blive vist billeder og video, som supplement til en levende beskrivelse af en ihærdig indbrudstyv, der tilbragte det meste af sit voksne liv i fængsel, men ikke destomindre var en kompetent kunstner og kunsthåndværker.

Hør og se et spændende foredrag om Danmarks mest kendte udbryderkonge.

Ring eller skriv for at høre nærmere til: forlaget@claramundi.dk

eller ring på telefon: 26 22 19 56

Et spændende foredrag om Carl August Lorentzen - her set med Dirch Passer i 1954

Carl August var en charmør og gentleman, der elskede at være selskabelig. På et tidspunkt i 1950’erne mødte han Dirch Passer på et af de københavnske teatre, hvor hans familie var involveret i scenografien.

Anmeldelse af foredrag om Udbryderkongen på Østbirk Bibliotek den 6. april 2016
Jan P. Skaarup leverede et hjertegribende foredrag om Carl August Lorentzens liv og forvandling fra fattig baggårdsdreng i København til Danmarks mest kendte udbryderkonge.

Foredraget gav et spændende indblik i et liv der – indimellem de mange fængselsophold – også levedes i sus og dus. Man fik et godt indblik i de problemer, man havde i starten af det 20. århundrede, og som ikke var så forskellige fra dem, vi slås med i dag.

Det var en fængende og meget interessant aften på Østbirk Bibliotek.

Tak for et godt foredrag

Hilsen Lene Holmelund Danielsen