Menu Luk

Forplantningens Mysterium og andre mærkværdige historier

Forplantningens Mysterium og andre mærkværdige historier

 Forfatter: Jan Patrick Skaarup

ISBN: 978-87-93162-24-2

Vejledende udsalgspris: Kr. 179,00

Beskrivelse:

Noveller om skæbner i humoristisk forklædning. Jordskælv, Corona, krige, ulykker, mord, dødelige sygdomme, terror, forfølgelse, tsunamier, rumlende vulkaner og glødende lava. Listen over ulykker, der kan ramme os, er lang, men meget af det, der truer vores velvære, befinder sig inden i os selv. Selvhad, manglende selvtillid, afhængighed, ensomhed, sjælelige ar, sår og smerter, der rammer høj såvel som lav.

Forplantningens mysterium og andre mærkværdige historier tager dig med rundt i menneskelige dramaer, nogle groteske og grænseoverskridende, andre tragikomiske eller finurlige, men alle med et humoristisk tvist. Novellerne beskriver en bred palet af livets ”almindeligheder”, kærlighed, parforhold, dating, opdragelse, sex, kønsroller, politik, mobning, ensomhed og søgen efter en mening med livet.

Uddrag fra DBC lektørudtalelse september 2022:

”Finurlige og fantasifulde fortællinger…En på mange måder klassisk novellesamling med skæve og skæbnesvangre fortællinger, der indeholder en god portion humor. Novellerne er velskrevne og lette at læse.”

Køb bogen som printet udgave
Køb bogen som e-bog

Anmeldelse -Forplantningens Mysterium

Uddrag af DBC lektørudtalelse: ”Finurlige og fantasifulde fortællinger...En på mange måder klassisk novellesamling med skæve og skæbnesvangre fortællinger, der dog indeholder en god portion humor. Novellerne er velskrevne og lette at læse.”

DBC Lektørudtalelse fra DBC