Tab og vind med samme krop

Tab og vind er ikke en klassisk slankebog, i hvert fald kun delvist. Bogen tager udgangspunkt i forfatterens egne erfaringer med vægttab. Dagen efter sin 60-års fødselsdag, så han billeder fra festen og blev målløs over at se sig selv tone frem på de digitale billeder. Det gik op for ham med gru, at han var blevet overvægtig. Kroppen havde allerede advaret med med forhøjet blodtryk, smertende knæ og forpustethed, men nu gik det for alvor op for Jan Patrick, at der skulle gøres noget ved det.

I løbet af et par dage, efter seriøs granskning af slankekure på nettet, påbegyndte han en slankekur, som hurtigt gav resultater. Fuld af optimisme, og fordi han var single, følte han sig inspireret til at date igen.


Et overraskende møde med en gennemsund kvinde

Jan Patrick havde dog ikke forventet at møde en kvinde, der i den grad ville udfordre hans seriøsitet omkring en sund levevis, men det var lige præcis, hvad der skete, ikke uden problemer, men et nyt liv og bedre liv ventede lige om hjørnet.

Bogen er en sand beretning om kærlighed, om at slanke sig og er fyldt med inspiration og råd, hvis man ønsker at ændre livsstil, få det bedre fysik og såmænd også psykisk. Tingene hænger sammen!

Forfatter Jan Patrick Skaarup 

Trykt bog: Isbn Nr: 978-87-93162-14-3 

E-bog: ISBN Nr. 9788793162204

Anmeldelser -Tab og vind med samme krop