Udbryderkongen Carl August Lorentzen’s livshistorie – fortalt af en grandnevø

Forfatter Jan Patrick Skaarup

ISBN Nr.  978-87-93162-18-1

I slutningen af november 2019 udkom Udbryderkongen Carl August Lorentzens Livshistorie – fortalt af en grandnevø i en ny udgave. (1. udgave udgivet på Skaarups Forlag i 2015)

Det er en helt igennem ny forklædning og med tilføjede illustrationer af blandt andre udbryderkongen selv. 

Carl August Lorentzen cementerede sin titel som Danmarks største udbryderkonge, da han i 1949, natten mellem den 22. og 23. december, flygtede fra Horsens Statsfængsel.

Det var en bedrift uden lige. På 11 måneder havde han egenhændigt formået at grave tunnelen, der løb 18 meter under fængselsgården. Fra hans celle nr. 7 – en isolationscelle, havde han formået at grave tunellen, der førte ham op i fængselsinspektørens kartoffelkælder, hvorfra han få minutter senere forsvandt i mørket.

Selvom Carl August var en inkarneret udbryderkonge, var han også habil kunstner og en del af hans kunst er afbildet i bogen, flankeret af et væld af originale dokumenter, der er med til at skabe en spændende ramme om fortællen.

Anmeldelse af Bogpusheren

Hvis du vil købe bogen

Bogen kan bestilles med følgende ISBN Nr.

 978-87-93162-18-1

NYHED MARTS 2021 – BOGEN ER NEDSAT TIL VEJLEDENDE PRIS: KR. 199,00!

Bestil Bogen Om Udbryderkongen

For flere informationer kontakt forlaget: forlaget(at)claramundi.dk

Køb bogen direkte fra forlaget:

Du kan bestille bogen om udbryderkongen direkte fra forlaget for vejledende pris kr. 199,00. Bestil bogen, der sendes samme dag, hvis bestilt inden kl. 14.00 på hverdage. Derefter sendes bogen /bøgerne den følgende hverdag. Bøgerne bestilles via PayPal. Du behøver IKKE en PayPal konto for at handle, men kan bruge dit foretrukne kreditkort. Du køber via en sikker forbindelse som ved alle andre bogportaler.

Køb bogen: “Udbryderkongen Carl August Lorentzens Livshistorie – fortalt af en grandnevø”